WELCOME TO OUR WEBSHOP FOR THE TRENDIEST DANCEWEAR!

With about 35 years of experience at dance, turn,active wear and shoes. You can count on professional advice. Especially for those branches.
For starters and professionals
On this webshop we want to give an impression of our products and possibilities we can offer.

 


About Django Dancewear

Een ruime keuze aan dancewear
van topmerken met goede prijzen! Vind alles in onze winkel of shop online www.djangodancewear.nl

A wide range of dancewear from
topbrands at great prices! Buy from our shop or online www.djangodancewear.nl


Beschrijving

De passie, De kennis, De merken.

30 jaar geleden zijn wij vanuit een passie voor dans Django Dancewear gestart, met het doel om de dansers in Nederland & België een betere en bredere keuze in dansartikelen te geven.
Door de liefde voor het dansvak en veel contacten met zowel de amateurscholen als de professionele gezelschappen hebben we veel kennis vergaard over de kwaliteit, achtergronden en technieken die er in de danswereld zijn.

Wij hechten veel waarde aan goed advies en goed passende kleding en schoenen. Al onze winkel medewerkers hebben daarom danservaring op amateur of professioneel niveau, zodat u altijd een eerlijk en duidelijk advies krijgt.


Speciale orders

Het is mogelijk de speciale orders te bestellen voor zowel groepen als enkele stuks. Dit is kleding die speciaal gemaakt wordt op maat voor bv wedstrijden of voorstellingen. Ook hierbij staat de kwaliteit van de stoffen en de afwerking bovenaan. 


Meerdere merken , meer keus.

Danskleding en schoenen zijn vaak zo persoonlijk dat wij het belangrijk vinden om onze klanten een ruime keuze te bieden. 

Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe merken en ontwikkelingen. We blijven de kwaliteit van de merken die wij in ons assortiment hebben controleren om er zeker van te zijn dat u altijd de beste materialen krijgt.